Hörlurarna paras inte ihop med min Bluetooth®-enhet

Det går inte att ansluta hörlurarna till en enhet medan de laddas. Om hörlurarna inte laddas men ändå inte kan anslutas till en enhet finns det några saker du kan prova:

På hörlurarna:

Stäng av och sätt på hörlurarna: Stäng av hörlurarna i två sekunder. Sätt sedan på dem och försök ansluta igen.

Återställ hörlurarna:

1. Koppla bort alla kablar från hörlurarna.
  2. Anslut USB-kabelns ena ände till en USB-A-väggladdare eller dator som är påslagen.
  3. Håll in strömknappen/Bluetooth-knappen medan du ansluter den lilla änden av USB-kabeln till USB-C-porten på den högra hörluren.
  4. Släpp strömknappen/Bluetooth-knappen när Bluetooth-lampan blinkar blått.

Rensa hörlurarnas ihopparningslista:

1. Sätt på hörlurarna.
  2. Håll in strömknappen/Bluetooth-knappen i tio sekunder tills du hör ”Bluetooth device list cleared” (Listan över Bluetooth-enheter rensad).
  3. Ta bort hörlurarna från enhetens Bluetooth-lista. Du kan göra detta i Bose Music-appen genom att trycka på Settings > Bluetooth Connections > Edit (Inställningar > Bluetooth-anslutningar > Redigera). Tryck sedan på X bredvid enhetsnamnet som du vill ta bort.
  4. Nu är hörlurarna klara för att paras ihop med din enhet. Tryck på Connect New (Anslut ny) i Bose Music-appen.

På den mobila enheten:

När du försöker ansluta kan du behöva markera dina hörlurar i Bluetooth-listan på enheten. Enheter försöker oftast ansluta till den senast anslutna enheten först och går sedan till nästa enhet i listan efter några minuter. Dina hörlurar kan ligga längre ned i listan.

Stäng av Bluetooth-funktionen och sätt sedan på den igen.

Sätt på och stäng av flygplansläget.

Starta om enheten.

Välj Glöm, Avsluta parkopplingen eller Ta bort dina hörlurar från enhetens Bluetooth-lista och anslut igen.

Ansluta till en dator

Om du ansluter till en Windows-dator kan du se två olika ikoner i enhetens ihopparningslista (en enhetsikon och en hörlursikon). Välj hörlursikonen.