NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

Hörlurarna kan inte paras ihop med min Bluetooth®-enhet

Det går inte att ansluta hörlurarna till en enhet medan de laddas. Om hörlurarna inte laddas men ändå inte kan anslutas till en enhet finns det några saker du kan prova:

På hörlurarna:

Stänga av och slå på hörlurarna: Stäng av hörlurarna i två sekunder. Slå sedan på dem och försök ansluta igen.

Återställa hörlurarna:

  1. Stäng av hörlurarna och vänta i 30 sekunder
  2. Anslut hörlurarna till ett USB-uttag med en USB-sladd och vänta i fem sekunder. (Nätadaptern måste vara ansluten till ett fungerande eluttag).
  3. Koppla bort USB-kabeln från hörlurarna och vänta i en minut.
  4. Sätt på hörlurarna och kontrollera om de fungerar som de ska.

Rensa hörlurarnas ihopparningslista:

  1. Stäng av hörlurarna
  2. Dra och håll kvar strömknappen över Bluetooth-ikonen i tio sekunder tills du hör ”Listan över Bluetooth-enheter rensad”.
  3. Ta bort hörlurarna från enhetens Bluetooth-lista. Det här görs vanligtvis genom att gå till Inställningar och välja hörlurarna och sedan gå till Bluetooth-listan och välja Glöm, Avsluta parkopplingen eller Ta bort.
  4. Nu är hörlurarna klara för att paras ihop med din enhet. Gå till Bluetooth-inställningarna på din enhet och välj hörlurarna som en ny enhet.

Obs! Du kan också rensa ihopparningslistan i Bose Connect-appen genom att trycka på Bluetooth-ikonen > Redigera och X bredvid dina enheter.

På en mobil enhet:

När du försöker ansluta kan du behöva markera dina hörlurar i Bluetooth-listan på enheten. Enheter försöker oftast ansluta till den senast anslutna enheten först och går sedan till nästa enhet i listan efter några minuter. Dina hörlurar kan ligga längre ned i listan.

Stäng av Bluetooth-funktionen och sätt sedan på den igen.

Sätt på och stäng av flygplansläget.

Starta om enheten.

Välj Glöm, Avsluta parkopplingen eller Ta bort dina hörlurar från enhetens Bluetooth-lista och anslut igen.

Ansluta till en dator

Om du ansluter till en Windows-dator kan du se två olika ikoner i enhetens ihopparningslista (en enhetsikon och en hörlursikon). Välj hörlursikonen.