Hörlurarna kan inte paras ihop med min Bluetooth®-enhet

Om du har problem med att ansluta hörlurarna till en Bluetooth-enhet kan du försöka följande:

Kontrollera att hörlurarna inte håller på att laddas. Det går inte att para ihop hörlurarna med en enhet medan de laddas

Flytta Bluetooth-enheten närmare hörlurarna eller längre bort från eventuella störningskällor och hinder

Bluetooth-enheten:

Stäng av Bluetooth-funktionen och sätt sedan på den igen

Ta bort Bose SoundSport Free-hörlurarna från Bluetooth-listan på enheten. Para ihop på nytt

Rensa hörlurarnas ihopparningslista:

Stäng av hörlurarna

Tryck in och håll ned Bluetooth-knappen i 10 sekunder tills du hör ”Listan över Bluetooth-enheter rensad”

Ta bort Bose SoundSport Free-hörlurarna från Bluetooth-listan på enheten. Para ihop på nytt