Hörlurarna kan inte paras ihop med min Bluetooth®-enhet

Om du har problem med att ansluta hörlurarna till en Bluetooth-enhet kan du prova följande förslag:

Kontrollera att hörlurarna inte håller på att laddas. Det går inte att para ihop hörlurarna med en enhet medan de laddas. Koppla bort laddningskabeln och försök para ihop med enheten igen.

Flytta Bluetooth-enheten närmare hörlurarna och bort från eventuella störningar och hinder.

Bluetooth-enheten:

Stäng av Bluetooth-funktionen och sätt sedan på den igen.

Ta bort Bose SoundSport-hörlurarna från Bluetooth-listan på enheten. Para ihop på nytt

Rensa hörlurarnas ihopparningslista:

Stäng av hörlurarna.

Håll ned strömknappen/Bluetooth-knappen i tio sekunder tills du hör ”Listan över Bluetooth-enheter rensad”

Ta bort Bose SoundSport-hörlurarna från Bluetooth-listan på enheten. Para ihop på nytt