Hörlurarna kan inte paras ihop med min NFC-aktiverade enhet

Om du har problem med att ansluta hörlurarna till en Bluetooth-enhet via NFC (närfältskommunikation) kan du prova följande förslag:

Kontrollera att Bluetooth-enheten har stöd för NFC. Se efter i enhetsdokumentationen så får du veta om enheten har stöd för NFC.

Lås upp enheten och aktivera Bluetooth och NFC. De finns vanligen på menyn Inställningar på enheten.

Håll NFC-avläsningspunkten på Bluetooth-enheten mot den inbyggda fjärrkontrollens baksida. Du kan nu få en fråga om du vill godkänna ihopparningen.

Obs! Du kan behöva flytta den inbyggda fjärrkontrollen till olika delar av enheten för att hitta NFC-avläsningspunkten. Den sitter kanske inte precis mitt på enheten.