Pulsfrekvensen visas inte i träningsappen

När hörlurarna har anslutits till din mobila enhet kan du visa pulsfrekvensen i många populära träningsappar. Om pulsfrekvensen inte visas i träningsappen kan du prova följande åtgärder:

• Kontrollera att Bose SoundSport Pulse-hörlurarna har valts i enhetens Bluetooth-lista
  • Se till att den vänstra luren sitter ordentligt i örat. Du kan behöva prova en StayHear+ Pulse-snäcka i en annan storlek
  • Öppna träningsappens inställningsmeny och leta upp menyn ”Devices” (enheter), ”Hardware” (maskinvara) eller ”Heart Rate Monitor” (pulsmätare). Välj ”Search for sensor” (sök efter sensor) eller ”Auto-connect” (anslut automatiskt).
  • I vissa träningsappar kan du behöva välja ”Start workout” (börja träna) för att visa pulsfrekvensen.
  • Stäng träningsappen och öppna den igen.
  • Stäng av hörlurarna och sätt på dem igen.
  • Stäng av Bluetooth-funktionen på den mobila enheten och sätt på den igen.
  • Se efter på hjälpmenyn i träningsappen om du vill veta mer om hur du ansluter till en pulsmätare.

Obs! I vissa träningsappar krävs en betalprenumeration för att visa detaljerade pulsdata.