HI/LO-inställningar

De här hörlurarna har två volyminställningar – HI och LO. De här inställningarna styr bara ljudvolymnivåerna och inverkar inte på brusreduktionstekniken.

För enbart brusreducering sätter du enheten på HI eller LO och kopplar inte in headsetet i någon ljudkälla.

För ljudlyssning använder du LO-inställningen och justerar sedan volymen på ljudkällan. För högre volym provar du HI-inställningen. Sänk först volymen på ljudkällan och slå sedan över till HI-inställningen. Slutligen justerar du ljudkällans volym igen.

Du kan använda dina hörlurar med en mängd olika ljudkällor, som underhållningssystem på flyg, cd-/dvd-/mp3-spelare, stationära eller bärbara datorer och hemmastereoanläggningar.