Jag känner inte till mitt nätverkslösenord

Så här löser du problemet:

• Läs dokumentationen som medföljde routern, t.ex. bruksanvisningen för själva routern, eller informationen från internetleverantören. Vid den första installationen kan lösenordet ha skrivits ned på ett av dessa dokument.
  • Kontrollera om lösenordet finns på bak- eller undersidan av den trådlösa routern. Routertillverkaren kan ha noterat ett standardlösenord på produktetiketten. Om inga inställningar har ändrats för routern är detta det lösenord som ger åtkomst till det trådlösa nätverket