Installera Bluetooth®-dockan

bose® sounddock® 10 bluetooth®-dockan lägger till trådlös bluetooth®-teknik till ditt sounddock 10 digitala musiksystem. när du har installerat det här tillbehöret kan du lyssna på stereoljud med hög kvalitet från din bluetooth®-kompatibla musiktelefon. för att du ska kunna använda det måste den bluetooth®-kompatibla musiktelefonen kunna användas med bluetooth® a2dp (advanced audio distribution profile). så här installerar du bluetooth®-dockan:

Dra ur SoundDock 10-systemets nätsladd ur vägguttaget.

Lyft upp bakkanten på den universella dockningsadaptern och ta bort den från dockan. Du kanske behöver sticka in ett tunt, icke-metalliskt hjälpmedel i öppningen för kunna lyfta bakkanten.

Tryck på spärren till höger. Lyft upp dockans högra sida och ta bort den. Det finns en liten fördjupning på spärren, så att du kan använda en penna för att trycka in knappen så långt att du kan frigöra dockan.

skjut in den vänstra sidan av bluetooth®-dockan (köps separat) i dockningsöppningen.

Tryck ned den högra sidan av dockan tills den låser fast.