Kompatibilitetslista för iPod® och iPhone®

Systemen SoundDock® 10, SoundDock Portable och SoundDock Series I och II är kompatibla med de flesta iPod- och iPhone-modeller. Om din iPod eller iPhone finns med i listan nedan fungerar den med de här systemen.

• iPod touch®: Alla generationer förutom den 5:e med Apple Lightning™-kontakt
  • iPhone: Alla modeller förutom iPhone 5 med Apple Lightning-kontakt
  • iPod classic®
  • iPod: Endast 4:e och 5:e generationen
  • iPod nano®: Alla generationer utom 7:e med lightning-kontakt
  • iPod mini: Alla generationer

På följande iPod- och iPhone-modeller går det att spela upp ljud på SoundDock Series I-systemet, men de kan inte laddas i det systemet.

• iPod touch: 2:a, 3:e, 4:e och 5:e generationen
  • iPhone: 3G, 3GS, iPhone 4 och iPhone 4S
  • iPod nano: 4:e, 5:e och 6:e generationen

Kommentar för iPhone 5-användare: iPod- och iPhone-modellerna med en Apple Lightning-kontakt kräver en Apple Lightning-till-30-stiftsadapter för att kunna användas tillsammans med ditt Bose®-system.