Fjärrkontrollen fungerar inte med iPod

Om fjärrkontrollen inte längre fungerar när din iPod är dockad:

Ta bort iPod- eller iPhone®-enheten från dockan och sätt sedan tillbaka den. Vänta i 60 sekunder och försök sedan att sätta tillbaka iPod- eller iPhone®-enheten i dockan och se till att få en säker anslutning mot kontakterna. Du kanske måste testa detta några gånger.

Du måste köra ljudprogrammet samtidigt. En iPod skickar endast fjärrkontrollskommandon till dess interna spelare och inte till någon tredjepartsspelare. Om du trycker på spela upp/paus medan du spelar upp ljud från exempelvis Pandora, kan iPod-enheten växla över till att börja spela musik från den interna spelaren.

Utför en återställning av kontrollkonsolen:

stäng av kontrollkonsolen och håll sedan strömknappen nedtryckt i fem sekunder.

när den röda lampan slocknar släpper du strömknappen och provar igen.

Återställ din iPod eller iPhone. Fel kan ha uppstått i iPod- eller iPhone-enheten och den kanske måste återställas. Mer information finns på Apples supportwebbplats.

Obs! När du återställer en iPod återställs standardinställningarna för bakljuset, ljusstyrkan, EQ, låtblandning och repetition.