90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Felsökning av iPod®

Min iPod laddas inte i dockan. Vad ska jag göra?

Prova följande:

  • Om du har din iPod i ett skal eller skyddsfodral tar du bort det och sätter sedan i den i dockan igen. Din iPod kanske inte sitter som den ska i dockan, vilket kan förhindra att den laddas.
  • Försök återställa din iPod. Kontrollera med Apples support hur du ska göra. Det varierar mellan olika modeller.
  • Återställ ditt SoundDock-system. Stäng av systemet och dra ur kontakten ur vägguttaget i 60 sekunder. Anslut systemet till vägguttaget igen och se om din iPod laddas.

Min iPod passar inte i SoundDock-systemet. Behöver jag en annan kontakt?

Ta bort eventuellt skal eller skyddsfodral från din iPod. De kan ibland hindra iPod från att laddas.

Det går inte att docka min iPod touch® 4:e generationen. Vad beror det på?

iPod touch 4:e generationen har en mindre öppning för dockningskontakten än övriga iPod- och iPhone-modeller, vilket kan göra det svårt att använda produkten i dockningsprodukter från Bose® och andra leverantörer.

Gör så här när du vill docka en iPod touch 4:e generationen:

Innan du börjar

  • Kontrollera dockningskontakten på din iPod touch för att se att det inte är något i vägen.
  • Sätt i och ta ur laddningskabeln från Apple® i din iPod några gånger för att kontrollera att det inte är något problem med kontakten. Om du har problem med att få anslutning bör du inte försöka sätta enheten i Bose-systemets docka. Kontakta Apple för att få mer hjälp

Docka iPod

  • Sätt din iPod touch rakt ner på dockningskontakten. Du kan behöva vicka den lite åt vänster/höger och trycka lite för att lirka ner enheten på kontakten. När din iPod touch är helt ansluten bör den aktiveras. När du försiktigt har anslutit din iPod touch några gånger bör det gå lättare att docka den.

Ta bort iPod

  • iPod touch sitter hårdare i kontakten än andra enheter när den är dockad. Du kan undvika att skada Bose-systemet eller din iPod genom att försiktigt lirka den uppåt från dockningskontakten utan att dra ut den från framsidan av Bose-dockan

Fler tips

  • Ta bort eventuellt skal eller skyddsfodral från din iPod. De kan göra att det inte går att ansluta din iPod helt till dockan. Om du tar bort skalet eller fodralet är det lättare att ansluta.
  • Vinkla din iPod touch lätt mot SoundDock-systemet, så blir det lättare att ansluta.
  • Vinkla den inte för mycket, för då blir det svårt att docka.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback