Gratis frakt och gratis retur
 

Information om statuslampor

En grön lampa blinkar bakom SoundDock-systemets högtalargaller. Nedan kan du se vad det innebär när lampan blinkar.

En grön blinkning

  • Betyder att enheten är påslagen
  • Systemet tar emot ett fjärrkommando

Två gröna blinkningar

  • Systemet har nått den högsta eller lägsta volymen

Obs! Indikatorlampan är tänd så länge som knappen på fjärrkontrollen eller systemet trycks ned.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback