Lyssna på en enhet via AUX-ingången

Du kan använda SoundLink® Air-systemet för att lyssna på alla ljudenheter som kan anslutas till 3,5 mm AUDIO IN-kontakten på baksidan.

Från den externa enheten ansluter du 3,5 mm-ljudkabel till AUDIO IN-kontakten på baksidan av Bose® systemet

Ställ in volymen på ljudenheten så att den är strax under den maximala volymen

På fjärrkontrollen trycker du på AUX. AUX-indikatorn på framsidan lyser med vitt sken

AUX

AUX-indikator

Använd volymknapparna för att ange ljudnivå

Volymknappar

Obs! SoundLink® Air-fjärrkontrollen kan inte användas för att styra funktioner på en AUX-enhet som är ansluten till AUDIO IN-kontakten.