Lyssna på en AirPlay-kompatibel enhet

När du anslutit den trådlösa routern är SoundLink® Air-systemet förberett för att streama AirPlay®-ljud när som helst. Om en AUX-källa är ansluten och ljud spelas på den när du börjar streama ljud från AirPlay-enheten, kommer ljuduppspelningen att stoppas och du hör istället ljudet som streamas via AirPlay.

Så här lyssnar du på streamad musik:

Starta ett musikprogram på AirPlay-enheten eller datorn. Kontrollera att den är ansluten till samma trådlösa nätverk som SoundLink® Air-systemet

Om du vill vara säker på att initialljudet inte är för högt drar du ljudreglaget i musikprogrammet till den nedre tredjedelen av skalan

Tryck eller klicka på AirPlay-ikonen och välj "SOUNDLINK AIR" (eller det du döpte den till) i listan över tillgängliga högtalare

Ikon

Börja spela upp ett ljudspår. Tryck på SPELA/PAUSA på SoundLink® Air-fjärrkontrollen

Spela upp/pausa

Tryck på HOPPA FRAMÅT- eller HOPPA BAKÅT-knappen för att kontrollera uppspelningen

Hoppa framåt

Hoppa bakåt

Obs! Om du vill fjärrstyra iTunes® med SoundLink® Air-fjärrkontrollen måste du ändra en inställning på Inställningar-menyn i iTunes. Så här gör du:

Starta iTunes och öppna "Redigera-menyn"

Välj "Inställningar" och klicka på "Enheter"

Klicka för att markera kryssrutan "Tillåt iTunes-ljudkontroll från fjärrhögtalare"