Hitta AirPlay®-ikonen när du spelar musik och video från appar

Med hjälp av din handhållna iOS-enhet kan du streama musik från valfri app. Du kan även streama innehåll från iTunes® på en Mac® eller PC. Du hittar AirPlay-ikonen i musikappen/-programmet som används.

Tryck eller klicka på ikonen för att välja högtalarkälla. AirPlay-ikonen finns ofta längst upp eller längst ned i appen eller programmet du använder, till exempel iTunes, Pandora® och YouTube.