Hitta MAC-adressen

Följ de här stegen för att hitta systemets MAC-adress:

Hämta den senaste versionen av Wi-Fi-konfigurationsprogrammet från www.bose.com/wifisetup. Programversioner som hämtats före den 10:e november 2012 kan inte visa systemets MAC-adress

Öppna Wi-Fi-konfigurationsprogrammet

I följande bild uppmanas du att ansluta systemet till datorn med den medföljande USB-kabeln

När appen har slutfört sökningen efter trådlösa nätverk klickar du på Hjälp-menyn överst i fönstret och väljer "Systeminformation"

Du hittar MAC-adressen på systeminformationsskärmen