Ljud och sång saknas eller har låg volym (faseliminering i stereo)

• Kontrollera att systemet är korrekt installerat.En anslutning kanske har lossnat eller sitter fel. Kontrollera alla anslutningar
  • Prova en annan ingång på ToneMatch-mixern.Använd samma källa och kabel och prova en annan ingång på ToneMatch Audio Engine
  • Prova en annan källa.Om källan är en mikrofon provar du en annan mikrofon. Om källan är ett instrument provar du ett annat instrument. Om problemet försvinner när en annan källa ansluts så är källan problemet
  • Kontrollera hur enheterna är anslutna till ToneMatch-mixern.Faseliminering i stereo kan orsakas av att två signaler skickas i en mono-ingång. Om enheten (telefon, bärbar dator, surfplatta) är ansluten med en 3,5 mm stereo TRS till en 1/4” (”stereo”) TRS-monoingång separeras inte två signaler korrekt i en anslutning. Resultatet blir att sång, bas och många andra element i låten försvinner. Om så är fallet ger du kunden artikel 353699-0010, en kabel med 3,5 mm-stereo (hane) till dubbel 1/4”-mono (hane)