Hantera Bluetooth®-enheter

Koppla från en Bluetooth-enhet

Öppna Bluetooth-menyn på den anslutna enheten och välj Bose-soundbarhögtalaren. Välj sedan Koppla från.

Välj inte att enheten ska raderas ur minnet om du inte helt vill ta bort soundbarhögtalaren från enhetens lista över tidigare anslutna enheter.

Återansluta en Bluetooth-enhet

Tryck på Bluetooth-knappen på fjärrkontrollen. Soundbarhögtalaren försöker ansluta till den senast anslutna enheten. Om den senast anslutna enheten inte kan hittas inom 30 sekunder försöker soundbarhögtalaren ansluta till den näst senast anslutna enheten. Soundbarhögtalaren kommer ihåg de senaste åtta enheterna som anslutits till den.

När du försöker återansluta till en enhet ska du se till att enheten är på, att dess Bluetooth-funktion är aktiverad och att den befinner sig inom nio meter från soundbarhögtalaren.

Du kan också hantera Bluetooth-anslutningar med Bose Music-appen.

Rensa listan över tidigare anslutna enheter

Håll in Bluetooth-knappen på fjärrkontrollen i tio sekunder. Ljusskenan blinkar två gånger med blått sken för att visa att listan över Bluetooth-enheter som anslutits till soundbarhögtalaren har rensats.