Hantera flera anslutna enheter

• Hörlurarna kan lagra upp till åtta ihopparade mobila enheter i ihopparningslistan och kan vara aktivt anslutna till två enheter samtidigt
  • Du kan endast spela upp ljud från en enhet i taget
  • När hörlurarna är påslagna ansluts de automatiskt till de två enheter som de var anslutna till senast

Växla mellan två anslutna enheter

Pausa ljudet på den första enheten.

Spela upp ljudet från den andra enheten.

Återansluta till en tidigare ihopparad enhet

Tryck på strömknappen/Bluetooth-knappen för att höra vilken enhet som är ansluten.

Tryck på strömknappen/Bluetooth-knappen igen (inom tre sekunder) för att ansluta till nästa enhet i hörlurarnas ihopparningslista. Upprepa tills du hör rätt enhetsnamn.

Spela upp ljudet i den anslutna enheten.