Hantera funktionen för automatisk avstängning

Timern för automatisk avstängning sparar på högtalarens batteri när högtalaren inte används. Högtalaren stängs av när den har varit helt inaktiv i 3 timmar.

Du kan justera högtalarens funktion för automatisk avstängning med Bose Connect-appen:

När appen har installerats och högtalaren är ansluten till enheten trycker du på kugghjulsikonen (Inställningar) i skärmens övre högra hörn.

Välj Timer för automatisk avstängning på inställningsmenyn. Välj hur lång tid det ska ta innan högtalaren stängs av automatiskt när den inte används.