Funktioner för medieuppspelning och volymreglage

Hörlurskontrollerna sitter på den inbyggda fjärrkontrollen nedanför höger hörlur.

• Höj volym
  • Flerfunktionsknapp
  • Sänk volym
FunktionÅtgärd
Spela upp/pausaTryck på flerfunktionsknappen
Hoppa framåtTryck på flerfunktionsknappen två gånger i snabb följd
Hoppa bakåtTryck på flerfunktionsknappen tre gånger i snabb följd
Snabbspola framåtTryck på flerfunktionsknappen två gånger i snabb följd och håll in knappen vid den andra nedtryckningen
Spola tillbakaTryck på flerfunktionsknappen tre gånger i snabb följd och håll in knappen vid den tredje nedtryckningen
Volym uppTryck på +
Volym nedTryck på -