Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Felsökning av mikrofon

Mikrofonen fungerar inte

  • Kontrollera att hörlurarna är anslutna till hörlurskontakten på Apple®-enheten
  • Kontrollera att mikrofonöppningen på baksidan av svara/avsluta-knappen inte är blockerad
  • Prova att ringa ytterligare ett telefonsamtal eller testa en annan Apple-enhet

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback