Felsökning av mobilt headset och kontrollknapp

Signalen för inkommande samtal hörs inte i hörlurarna.

• Kontrollera att telefonen är inställd på att skicka ringsignalen till hörluren. Kontrollera telefoninställningarna och gör nödvändiga ändringar

Obs! Den här funktionen är eventuellt inte tillgänglig på alla telefoner.

Mikrofonen tar inte upp något ljud.

• Kontrollera att du använder rätt mobiltelefonsadapter och att den är ordentligt fastsatt
  • Kontrollera att mikrofonen inte är blockerad eller övertäckt

Obs! Mikrofonen sitter på baksidan av svara/avsluta-knappen (du ser en liten öppning för mikrofonen).

Inget händer i telefonen när du trycker på svara/avsluta-knappen.

• Kontrollera att du använder rätt mobiltelefonsadapter och att den är ordentligt fastsatt

Obs! På vissa telefoner måste du hålla ned svara/avsluta-knappen i några sekunder för att utföra en funktion.