Mina hörlurar startar inte.

Kolla att du har vänt batteriet åt rätt håll. Se till att symbolerna "+" och "-" på batteriet (alltså polerna) motsvarar anvisningarna i batteriluckan.

Kolla att det inte ligger damm och smuts i batteriluckan. Blås bort eventuellt damm och smuts med tryckluft. Rengör kontakterna i batteriluckan med lämplig alkoholhaltig vätska (t.ex. isopropanol eller etanol) och bomullspinnar.

Prova med ett nytt batteri.