Mina hörlurar startar inte.

Batteriet kanske inte är korrekt anslutet. Ta ur och sätt i batteriet för att säkerställa att det är korrekt anslutet

Kontrollera att det inte finns något skräp i batterifacket. Använd tryckluft för att blåsa bort damm eller smuts från batterifacket. Gör rent kontakterna i batterifacket med rengöringssprit och bomullspinnar

Batteriet kan vara otillräckligt laddat. Prova att ladda batteriet. Det tar cirka två timmar att helt ladda ett fullständigt urladdat batteri