Inget ljud hörs från en Bluetooth®-enhet

Prova följande för att lösa problemet:

• Kontrollera att enheten är ansluten till högtalaren
  • Kontrollera att högtalarljudet inte är avstängt och att volymen är tillräckligt hög
  • Kontrollera att ljud spelas upp på Bluetooth-enheten och att volymen är tillräckligt hög
  • Bluetooth-enheten kanske inte finns inom täckningsområdet. Prova med att flytta den närmare högtalaren
  • Flytta Bluetooth-enheten och/eller högtalaren bort från andra enheter som genererar elektromagnetiska störningar. Det kan till exempel vara trådlösa telefoner, mikrovågsugnar, trådlösa routrar och andra Bluetooth-enheter
  • Stäng om möjligt av andra Bluetooth-enheter i närheten eller inaktivera deras Bluetooth-funktion
  • Stäng av och slå på högtalaren