Inget ljud hörs från den anslutna AUX-enheten

Prova följande lösningar:

Kontrollera att en källa har valts för AUX-ingången. Tryck på högtalarens AUX-knapp. När du trycker på den ska lampan ovanför knappen tändas för att visa att den har valts

Kontrollera att den anslutna enheten är påslagen och att något spelas på den

Skruva upp volymen på den anslutna enheten. Höj ljudnivån till 90 % och justera den sedan med volymkontrollerna på Bose-högtalaren

Kontrollera att 3,5 mm-kabeln är ordentligt isatt i både högtalaren och den anslutna ljudenheten

Kontrollera att ljudet inte är avstängt på högtalaren. När högtalarens AUX-källa har valts kan du aktivera och inaktivera högtalarljudet genom att hålla ner flerfunktionsknappen

Höj högtalarvolymen

Försök att ansluta enheten med en annan AUX-kabel

Prova att ansluta en annan källa för att se om problemet ligger hos en viss enhet

Återställ högtalaren genom att slå på den och hålla ner strömknappen i tio sekunder. (Obs! Vid en återställning rensas alla inställningar för ihopparade mobilenheter och språk och högtalaren återgår till fabriksinställningarna.)