Inget ljud från en ansluten enhet

• Se till att källenheten är påslagen och att något spelas på den
  • Kontrollera volymen på den anslutna enheten
  • Prova att spela eller streama en annan musikkälla
  • Prova att använda andra hörlurar för att ta reda på om det är något fel på källan
  • Sätt på hörlurarna och ladda batteriet
  • Tryck på strömknappen/Bluetooth-knappen för att höra den anslutna enheten. Kontrollera att du använder en kompatibel enhet
  • Flytta enheten närmare hörlurarna och längre bort från eventuella störningskällor eller hinder
  • Om två enheter är anslutna pausar du den ena enheten och spelar upp den andra
  • Om två enheter är anslutna flyttar du enheterna inom hörlurarnas täckningsområde (10 m)