Inget ljud hörs från mikrofonen

• Kontrollera att ljudet på telefonen inte är avstängt. Kontrollera om funktionen för att stänga av ljudet på telefonen har aktiverats
  • Kontrollera telefonens mobiltäckning. En dålig eller svag signal till mobilnätet kan orsaka sämre ljudkvalitet vid samtal. Prova att ringa igen när mottagningen är bättre
  • Stäng av och sätt på enheten, eller starta om den. Fel kan ha uppstått i telefonen och den kanske måste återställas
  • Prova att ringa ytterligare ett telefonsamtal eller testa en annan enhet