Inget ljud hörs från AUX-enheten

Prova följande steg för att lösa problemet:

Kontrollera att den anslutna enheten är påslagen och att något spelas på den

tryck på aux på högtalaren och kontrollera att källindikatorn lyser

AUX

Kontrollera att 3,5 mm-kontakten är helt intryckt i både högtalaren och i källenheten

kontrollera att högtalarljudet inte är avstängt och att volymen är tillräckligt hög. tryck på knappen spela upp/pausa för stänga av/sätta på ljudet på högtalaren

Spela upp/pausa

Höj volymen på AUX-enheten

Höj högtalarvolymen

Använd en annan AUX-kabel