Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Inget ljud hörs från AUX-enheten

Prova följande steg för att lösa problemet:

Kontrollera att den anslutna enheten är påslagen och att något spelas på den

Tryck på AUX på högtalaren och kontrollera att källindikatorn lyser

AUX

Kontrollera att 3,5 mm-kontakten är helt intryckt i både högtalaren och i källenheten

Kontrollera att högtalarljudet inte är avstängt och att volymen är tillräckligt hög

Höj volymen på AUX-enheten

Höj högtalarvolymen

Använd en annan AUX-kabel

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback