Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Det hörs inget ljud när en optisk kabel används

Om den optiska kabeln känns lös eller om du inte hör något ljud när en optisk kabel används:

Du måste ta bort kontaktskyddet innan du ansluter en optisk kabel

Du kan känna ett visst motstånd när du sätter in den optiska kontakten i systemets optiska uttag. Du kan behöva ta i litet hårdare tills du känner att kontakten klickar på plats ordentligt.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback