Inget fjärrsvar

Prova följande för att lösa problemet:

Kontrollera att fjärrkontrollen är inom räckhåll för systemet. Fjärrkontrollens maximala räckvidd är 6,1 meter

Kontrollera om någon av indikatorlamporna AUX eller Trådlöst blinkar när du trycker ned en knapp på fjärrkontrollen. Beroende på vilken källa som används ska motsvarande indikatorlampa blinka när högtalaren tar emot en signal från fjärrkontrollen. Avgör om någon av indikatorlamporna AUX eller Trådlöst blinkar på högtalaren när du trycker ned en knapp på fjärrkontrollen, och välj då enligt nedan

Indikatorlampan blinkar

Det är normalt om knappen Spela upp/Pausa inte svarar om den tryckts ned inom de senaste 10 sekunderna. För att fungera ordentligt kan det ta upp till 10 sekunder innan AirPlay® kan utföra ett annat kommando från samma knapp på fjärrkontrollen. Det beror på mängden kommunikation mellan enheterna som behövs för att säkerställa jämn uppspelning på AirPlay-systemet

Uppspelningskontroller kan påverkas av systemresurser. Vissa musikprogram kan fungera på ett annat sätt, och reagera snabbare på uppspelningskontroller än andra. Om andra program använder många systemresurser kan det ta längre tid än vanligt för uppspelningskontroller att registreras i musikprogrammet. Prova att stänga program som inte används och som eventuellt använder systemresurser

Gör en produktåterställning. Stäng av strömmen till systemet (koppla ur strömsladden eller ta ur eventuellt batteri) under en minut och sätt sedan på strömmen igen

Indikatorlampan blinkar inte

Kontrollera att rätt batteri används. Du kan använda ett CR2032- eller DL2032-batteri

Sätt i ett nytt batteri i fjärrkontrollen. Matcha batteriets polaritet med markeringarna i batterifacket. Kontrollera att rätt typ av batteri används

Obs! En batteriprovare visar inte alltid tillförlitlig information om återstående laddning i ett svagt batteri. Batteriprovaren kan visa att batteriet har laddning, men batteriet kanske ändå inte klarar att driva enheten.

Kontrollera att batteripolerna är i kontakt med batteriet och inte med varandra. Batteripolerna kan komma i kontakt med varandra, vilket gör att fjärrkontrollen inte fungerar korrekt. Kontrollera att batteripolerna är korrekt anslutna till batteriet

Gör en produktåterställning. Stäng av strömmen till systemet (koppla ur strömsladden eller ta ur eventuellt batteri) under en minut och sätt sedan på strömmen igen