Det kommer inget ljud från tv:n

Gäller:

Om du inte hör något tv-ljud via soundbarhögtalaren kan du prova följande:

Tryck på tv-ikonen på Bose-fjärrkontrollen. Systemet slås på med den senast använda källan, som kanske inte var tv:n

Prova en annan källa som är ansluten till tv:n eller prova en medieuppspelningstjänst som finns inbyggd i tv:n. Om ljudet kan höras via andra tv-källor gäller problemet just den källan. Prova att återställa tv:n eller den anslutna enheten för att lösa problemet

På vissa tv-apparater finns en ljudutgångsinställning som måste vara korrekt konfigurerad när ljudet spelas upp i andra högtalare. Se efter på tv:ns inställningsmeny om det finns någon ljudutgångsinställning. Finns det en sådan ska du se till att inställningen stämmer överens med den typ av ljudanslutning som används (HDMI ARC eller optisk) och att tv-högtalarna är avstängda

Kontrollera att soundbarhögtalarens HDMI-kabel är ansluten till ett tv-uttag märkt HDMI eARC eller ARC (Audio Return Channel). Om tv:n inte har något HDMI-uttag som är märkt eARC eller ARC kan du ansluta tv:n till soundbarhögtalaren med en optisk kabel. En HDMI-ingång måste ha ARC-funktion (Audio Return Channel) för att tv:n ska kunna sända ljudet till soundbarhögtalaren.

Återställ soundbarhögtalaren genom att dra ur strömsladden från eluttaget, vänta 30 sekunder och sedan återansluta strömsladden till ett fungerande eluttag