Inget ljud från den enhet som är ansluten till tv:n

Gör så här om du inte hör något ljud från en enhet som är ansluten till tv:n:

Tryck på tv-ikonen på Bose-fjärrkontrollen. Systemet slås på med den senast använda källan, som kanske inte var en källa som spelades upp via tv:n

Ljusskenan på soundbarhögtalaren blinkar vitt som svar på signaler som skickats från fjärrkontrollen. Om ljusskenan inte blinkar när du väljer en källa på fjärrkontrollen, se felsökningsavsnittet Fjärrkontrollen fungerar inte.

Prova en annan kanal, skiva eller medieuppspelningsprogram. Ett problem kan ha uppstått med det innehåll som spelas upp

Om källan har egna volymkontroller eller ljudinställningar ska du höja volymen och se till att ljudinställningarna stämmer för den anslutning som används för tillfället

Prova en annan källa som är ansluten till tv:n eller prova en medieuppspelningstjänst som finns inbyggd i tv:n. Om ljudet kan höras via andra tv-källor gäller problemet just den källan. Prova att återställa tv:n eller den anslutna enheten för att lösa problemet

På vissa tv-apparater finns en ljudutgångsinställning som måste vara korrekt konfigurerad när ljudet spelas upp i andra högtalare. Se efter på tv:ns inställningsmeny om det finns någon ljudutgångsinställning. Finns det en sådan ska du se till att inställningen stämmer överens med den typ av ljudanslutning som används (HDMI ARC eller optisk) och att tv-högtalarna är avstängda

Se till att soundbarhögtalarens HDMI-kabel är ansluten till ett uttag på tv:n som är märkt HDMI-eARC eller ARC (Audio Return Channel)

Om tv:n inte har något HDMI-uttag som är märkt eARC eller ARC kan du ansluta tv:n till soundbarhögtalaren med en optisk kabel. En HDMI-ingång måste ha ARC-funktion (Audio Return Channel) för att tv:n ska kunna sända ljudet till soundbarhögtalaren.

Se till att den enhet som spelas upp via tv:n är korrekt ansluten. En anslutning kanske har lossnat eller sitter fel. Kontrollera att kablarna mellan enheten och tv:n sitter i ordentligt i båda ändarna. Kontrollera också att den ingång som valts på tv:n stämmer överens med den kontakt som enheten är ansluten till på tv:ns baksida

Återställ soundbarhögtalaren genom att dra ur strömsladden från eluttaget, vänta 30 sekunder och sedan återansluta strömsladden till ett fungerande eluttag