Tillgänglig för leverans inom 1-2 affärsdagar, med 90 dagars riskfri provperiod och kostnadsfri standardleverans

Inget ljud från intern källa

Om du inte hör något ljud från en källa som finns inbyggd i Bose-systemet (t.ex. AM- eller FM-radio) kan du prova följande:

  • Kontrollera att Acoustimass®-modulens LED-lampa lyser. Acoustimass-modulens LED-lampa tänds när enheten är ansluten till ett aktivt mediecenter. Om LED-lampan är släckt ska du kontrollera att Acoustimass-modulen är ansluten till ett fungerande vägguttag.
  • Kontrollera att ljudingångskabeln sitter i ordentligt. Den ingående ljudkabeln, som används för anslutningen mellan mediecentret och Acoustimass-modulen, kan ha lossnat eller den kanske inte är korrekt isatt.
  • Kontrollera om det är något fel med ljudingångskabeln. Kontrollera att Mini-DIN-kontakten är hel i båda ändarna. Kontrollera om det finns något brott. Byt ut kabeln om den är skadad på något sätt.
  • Kontrollera att inget är anslutet till hörlurskontakten. Högtalarna stängs av automatiskt när hörlurarna (eller en kabel med en 1/8-tums stereokontakt) ansluts till systemet.
  • Gör en produktåterställning. Stäng av systemet, ta ut väggkontakten i 60 sekunder, ta ut och sätt tillbaka ljudkabeln i båda ändarna, sätt i väggkontakten och prova igen om systemet fungerar.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback