Det kommer inget ljud ur den ena öronsnäckan

Om det bara kommer ljud ur den ena öronsnäckan:

• Lägg båda öronsnäckorna i det magnetiska laddningsfodralet så att de klickar på plats och så att laddningsindikatorerna börjar blinka vitt. Ta sedan bort öronsnäckorna ur fodralet
  • Testa med en annan källenhet eller streamingtjänst
  • Försök ansluta till en annan mobil enhet
  • Stäng av Bluetooth-funktionen på den mobila enheten och sätt sedan på den igen
  • Ta bort Bose® SoundSport® Free-hörlurarna från Bluetooth-listan på den mobila enheten. Anslut sedan igen