KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Det kommer inget ljud från högtalaren

Om högtalaren inte spelar upp något ljud kan du prova följande för att lösa problemet:

Kontrollera att volymen i systemet är uppvriden. Höj volymen med fjärrkontrollen. Lysdioden blinkar på högtalarens framsida när systemet tar emot ett fjärrkommando.

Kontrollera att kabeln mellan högtalaren och tv:n sitter ordentligt i båda ändarna.

Om du försöker höra ljud från tv:n ska du se till att tv:ns ljudutgång har ställts in på rätt sätt. Gå till ljudinställningarna i tv-menyn och leta efter inställningar för tv-högtalare eller ljudutgång. Tv-högtalarna kan behöva stängas av och utgången kan behöva ställas in på icke justerbara eller externa högtalare.

Obs! Om det inte finns något fast utgångsalternativ för tv:n kan du behöva höja volymen på tv:n för att höra den via Bose-högtalaren –  även om tv-högtalarna är avstängda.

Försök ansluta högtalaren direkt till ljudenheten. Istället för att till exempel ansluta tv:ns utgång kan du tillfälligt ansluta högtalaren till utgången på en kabel- eller satellitbox. På så sätt kan du avgöra om själva högtalaren fungerar och problemet är tv:ns ljudutgångsinställning.

Anslut högtalaren till en Bluetooth-enhet. Om Bluetooth-ljudet fungerar men inte ljudet från tv:n kan problemet finnas i tv:ns inställningar eller i anslutningen till tv:n

Om du fortfarande har problem med högtalaren kan du kontakta oss.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback