Det kommer inget ljud från högtalaren

Om högtalaren inte spelar upp något ljud kan du prova följande för att lösa problemet:

Kontrollera att volymen i systemet är uppvriden. Höj volymen med fjärrkontrollen. Lysdioden blinkar på högtalarens framsida när systemet tar emot ett fjärrkommando.

Kontrollera att kabeln mellan högtalaren och tv:n sitter ordentligt i båda ändarna.

Om du försöker höra ljud från tv:n ska du se till att tv:ns ljudutgång har ställts in på rätt sätt. Gå till ljudinställningarna i tv-menyn och leta efter inställningar för tv-högtalare eller ljudutgång. Tv-högtalarna kan behöva stängas av och utgången kan behöva ställas in på icke justerbara eller externa högtalare.

Obs! Om det inte finns något fast utgångsalternativ för tv:n kan du behöva höja volymen på tv:n för att höra den via Bose-högtalaren –  även om tv-högtalarna är avstängda.

Försök ansluta högtalaren direkt till ljudenheten. Istället för att till exempel ansluta tv:ns utgång kan du tillfälligt ansluta högtalaren till utgången på en kabel- eller satellitbox. På så sätt kan du avgöra om själva högtalaren fungerar och problemet är tv:ns ljudutgångsinställning.

Anslut högtalaren till en Bluetooth-enhet. Om Bluetooth-ljudet fungerar men inte ljudet från tv:n kan problemet finnas i tv:ns inställningar eller i anslutningen till tv:n

Om du fortfarande har problem med högtalaren kan du kontakta oss.