Det kommer inget ljud från högtalaren

Här är några förslag på lösningar om det inte kommer något ljud från högtalaren.

Om röstanvisningsfunktionen är aktiverad trycker du på Bluetooth-knappen för att höra de anslutna enheterna. Kontrollera att du använder en kompatibel enhet.

Om två enheter är anslutna pausar du ljudet på den ena och spelar upp ljud på den andra. Du kan också avaktivera Bluetooth på den anslutna enhet som inte spelar upp musik för tillfället.

Försök med en annan musikkälla eller app.

Rensa högtalarens ihopparningslista genom att hålla in flerfunktionsknappen i 10 sekunder och ta sedan bort högtalaren från enhetens Bluetooth-lista. Återanslut högtalaren till enheten.

Återställ högtalaren till fabriksinställningarna genom att hålla in flerfunktionsknappen och Volym ned-knappen (-) samtidigt i 10 sekunder. Bluetooth-indikatorn lyser med ett blått sken och du hör en röstanvisning som uppmanar dig att välja språk. Återanslut högtalaren till enheten.

Prova att ansluta en annan enhet.