KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Använda batteriet när du använder enheten

Ett fulladdat batteri kan användas i cirka tre timmar om systemet är inställt för spelning på full volym. Hur snabbt batteriet laddas ur beror på musiktyp och volyminställningar. Du kan förlänga batteriets drifttid avsevärt genom att sänka volymen.

Batteristatuslampan på Bose®-systemet visar när batteriet behöver laddas. Information om hur du laddar batteriet finns i avsnittet Ladda batteriet.

Manuell batterikontroll

Batterilampan är vanligtvis släckt för att batteriet ska dra mindre energi. Tryck på och håll ned AV-knappen på fjärrkontrollen och notera batterilampans färg som visar laddningsnivån.

Av

  • Grönt: 70 % eller mer av full kapacitet
  • Gul: 20 % till 70 % av full kapacitet
  • Blinkar med rött sken: 20 % eller mindre av full kapacitet (laddning krävs)

När batteriet ska bytas

Byt batteriet när:

  • Batteristatuslampan fortsätter att lysa gult efter tio timmars laddning
  • Den tid som du kan använda batteriet har minskat

Batteriets skyddsläge

Om SoundLink®-systemet varit frånkopplat och inte använts på 14 dagar eller mer kommer systemet att försättas i batteriskyddsläge för att spara batteri. Systemet är i det här läget när du installerar det för första gången. För att återaktivera systemet och ladda upp batteriet ansluter du nätadaptern till systemet och ansluter den till strömuttaget.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback