KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Använda systemet

Slå på och av

Tryck på POWER på fjärrkontrollen för att slå på systemet. Om systemet är anslutet till ett trådlöst nätverk (indikatorn lyser med ett fast blått sken) kan du även sätta på det genom att streama AirPlay®-ljud. Tryck på POWER igen för att stänga av systemet (aktivera standbyläge).

Strömsladd

Obs! När SoundLink® Air-systemet stängs av medan det är anslutet till det trådlösa nätverket förblir det anslutet i 30 minuter och nätverksindikatorn på systemet lyser med ett svagt blått sken. Efter 30 minuters inaktivitet går systemet automatiskt in i standbyläge och anslutningen till nätverket bryts.

Justera volymen

Använd VOLYM UPP och VOLYM NED på fjärrkontrollen för att höja eller sänka ljudet. Tryck på LJUD AV för att stänga av ljudet, och tryck igen för att sätta på ljudet. När ljudet är avstängt lyser LJUD AV-ikonen på framsidan med ett fast vitt sken.

Höj volym

Sänk volym

Ljud av

Ljud av-ikonen

Obs! Indikatorn på framsidan för vald KÄLLA blinkar när du trycker på en knapp för att bekräfta kommandot.

Källa

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback