Optimera ljudet

Gäller:

Gör så här för att optimera ljudet från ljudkällan:

• Ställ in volymen på den anslutna ljudenheten på låg nivå och höj sedan volymen gradvis.
  • Se till att enhetens ljudsignal är balanserad så att ljudet spelas upp likadant i båda öronen. Detta gäller inte alla enheter. Se efter i ljudenhetens bruksanvisning om du vill veta mer om balans, ljudutjämning och ljudkontroll.
  • Ställ in EQ-inställning, basförstärkning och eventuella ljudförbättringar på ”av”, ”flat” eller ”neutral”, om enheten har en sådan funktion. Se efter i enhetens bruksanvisning om du vill veta mer om balans, ljudutjämning och ljudkontroll.
  • När du har inaktiverat ljudförbättringar höjer du volymen gradvis. Öka sedan bas och diskant om det behövs.

Hörlurarna har: TriPort® akustisk hörlursstruktur, som är unik för Bose. Den här funktionen ger en komplett ljudupplevelse utan behov av konstgjord elektronisk signalförbättring. Om EQ- och ljudförbättring som basförstärkning aktiveras kan höga och låga toner låta överdrivna, och distorsion kan förekomma vid hög volym.