Optimera ljudet

Gör så här för att optimera ljudet från ljudkällan:

Ställ in volymen på den anslutna ljudenheten på låg nivå och höj sedan volymen gradvis.

Se till att enhetens ljudsignal är balanserad så att ljudet spelas upp likadant i båda öronen. Detta gäller inte alla enheter. Se efter i ljudenhetens bruksanvisning om du vill veta mer om balans, ljudutjämning och ljudkontroll.

Ställ in EQ-inställning, basförstärkning och eventuella ljudförbättringar på ”av”, ”flat” eller ”neutral”, om enheten har en sådan funktion. Se efter i enhetens bruksanvisning om du vill veta mer om balans, ljudutjämning och ljudkontroll.

När du har inaktiverat ljudförbättringar höjer du volymen gradvis. Öka sedan bas och diskant om det behövs.

Hörlurarna har: TriPort® akustisk hörlursstruktur, som är unik för Bose. Den här funktionen ger en komplett ljudupplevelse utan behov av konstgjord elektronisk signalförbättring. Om EQ- och ljudförbättring som basförstärkning aktiveras kan höga och låga toner låta överdrivna, och distorsion kan förekomma vid hög volym.