Optimera ljudet

Kontrollera att EQ är inställt på Flat eller Av på din iPod® eller iPhone®. EQ-inställningarna påverkar ljudkvaliteten när enheten är ansluten till systemet. Systemet har utformats för att användas med EQ inställt på Flat eller Av. Så här kan du justera EQ-inställningen på de flesta iPod- och iPhone-modeller:

• Välj Inställningar på huvudmenyn.
  • Välj Musik.

Obs! På vissa äldre enheter finns inte Musik som alternativ. Gå i så fall direkt till nästa steg.
  • Välj EQ.
  • Välj Flat eller Av.

Mer information finns i bruksanvisningen för din iPod eller iPhone.