KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Optimera hörlursprestanda

Få en helt ny ljudupplevelse. Följ de här förslagen så får du uppleva hörlurarnas alla fördelar fullt ut.

Kontrollera att hörlurarna sitter ordentligt. De är konstruerade för att sitta åt runt öronen utan att utöva något tryck mot huvudet. Sätt på dig hörlurarna och justera huvudbågen tills båda öronkåporna omger öronen helt. Kuddarna ska vila bekvämt runt öronen, inte på dem.

Höger öronkåpa är märkt med ett R och vänster öronkåpa med ett L – kontrollera att de sitter rätt.

Undvik att dra isär huvudbågen och öronkåporna överdrivet mycket när du sätter på och tar av dig hörlurarna.

Kontrollera att hörlurskontakten är helt ansluten till uttaget eller adaptern. Vid en ofullständig anslutning hörs kanske bara en ljudkanal.

Många bärbara ljudenheter har en basförstärkningsknapp för elektronisk justering av ljudsignalerna som skickas till hörlursuttaget. Hörlurarna har en patenterad teknik som ger en komplett ljudupplevelse, så du behöver inte använda basförstärkning eller annan ljudkontroll. För bästa möjliga ljudprestanda bör du inaktivera basförstärkning på den bärbara ljudenheten. Om basförstärkning aktiveras kan basen låta onaturlig och distorsion kan förekomma.

Du kan förlänga batteritiden genom att stänga av strömmen (på höger öronkåpa) när du inte ska använda hörlurarna mer för tillfället.

När hörlurarna inte används bör de förvaras i fodralet, tillsammans med förlängningssladd och adaptrar. Du viker ihop öronkåporna för förvaring genom att hålla öronkåpan märkt L i vänster hand och öronkåpan märkt R i höger hand. Rotera försiktigt tummarna mot varandra så att varje öronkåpa vrids 90 grader. När du har lagt hörlurarna i fodralet bör du förvara det på en säker plats där det inte riskerar att tryckas ihop eller skadas.

Se till att inget nöter eller sliter på hörlurskabeln. Var försiktig när du kopplar bort den från en ljudenhet eller tar av den från öronkåpan. Dra inte i kabeln, utan håll i basen på hörlurskontakten eller ljuddämparen och dra försiktigt.

Om hörlurarna behöver rengöras torkar du av utsidan med en något fuktig trasa. Se till att ingen fukt tar sig in i hörlurarna via portarna eller öronkåporna. Se till att inte föra in smuts eller skräp i portarna. Blås inte in luft i portarna eller öronkåpornas insida, och använd inte dammsugare. Om kuddarna blir smutsiga torkar du försiktigt av dem med en fuktig trasa utan att föra in fukt eller skräp i öronkåpan. Använd inga rengöringsmedel på kuddarna.

Håll hörlurskontakten och adaptrarna fria från skräp genom att försiktigt torka av kontakterna med en ren, torr trasa.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback