KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Optimera ljudet i hörlurarna

Följ de här förslagen för att utnyttja hörlurarnas fördelar fullt ut:

Kontrollera att hörlurarna sitter ordentligt. De är konstruerade för att sitta åt runt öronen utan att trycka mot huvudet. Sätt på dig hörlurarna och justera huvudbågen tills båda öronkåporna omger öronen helt. Kuddarna ska vila bekvämt runt öronen, inte på dem.

Höger öronkåpa är märkt med ett R och vänster öronkåpa med ett L – kontrollera att de sitter rätt.

Många bärbara ljudenheter har en basförstärkningsknapp för elektronisk justering av ljudsignalerna som skickas till hörlurarna. Hörlurarna har en patenterad teknik som ger en komplett ljudupplevelse, så du behöver inte använda basförstärkning eller annan ljudkontroll. För bästa möjliga ljudprestanda bör du avaktivera basförstärkning på den bärbara ljudenheten eller ställa in EQ i neutralläge. Om basförstärkning aktiveras kan basen låta onaturlig och distorsion kan förekomma.

Du kan förlänga batteritiden genom att stänga av med strömknappen (på höger hörlur) när du inte ska använda hörlurarna mer för tillfället.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback