Bluetooth®-enheten ansluts inte till högtalaren

Om Bluetooth-enheten inte ansluts till högtalaren provar du följande förslag för att ansluta enheten:

Kontrollera att Bluetooth har aktiverats på enheten.

Prova att flytta enheten närmare högtalaren. Bluetooth-räckvidden är ca 9 meter. Räckvidden minskar vid störningar, t.ex. väggar eller flera Bluetooth-enheter i samma rum

Om två Bluetooth-enheter redan har parats ihop med högtalaren avaktiverar du Bluetooth på en av enheterna eller flyttar den utanför högtalarens räckvidd. Högtalaren minns de senaste åtta ihopparade enheterna, men kan bara paras ihop med två enheter samtidigt.

Tryck på högtalarens Bluetooth-knapp upprepade gånger tills du hör namnet på den aktuella enheten.

Bluetooth-knappen på SoundLink Micro-högtalaren

Gå till enhetens Bluetooth-inställningar, välj SoundLink-högtalaren och ange om du vill att högtalaren ska "raderas ur minnet" eller "tas bort". Sedan håller du ned högtalarens Bluetooth-knapp en kort stund tills Bluetooth-lampan  börjar blinka med ett blått sken. Försök att para ihop enheten med högtalaren igen

Återställ enheten du försöker para ihop. Det gör du normalt genom att starta om den eller genom att ta bort batteriet och/eller stickkontakten i en minut

Töm SoundLink-högtalarens minne över ihopparade enheter genom att hålla ned Bluetooth-knappen tills en ljudsignal och en röstanvisning (om den funktionen är aktiverad) hörs. Högtalarens Bluetooth-lampa  börjar blinka med ett blått sken. Försök att ansluta enheten med högtalaren igen.

Återställ högtalaren genom att slå på den och sedan hålla ned strömknappen i 10 sekunder tills den stängs av.

Vid en fabriksåterställning rensas högtalarens språkinställning och minnet över ihopparade mobila enheter. De ursprungliga inställningarna kommer då åter att gälla. Slå på högtalaren när den har återställts och försök att para ihop den med enheten igen.

Försök att para ihop den med en annan enhet. Om den andra enheten fungerar kan det vara ett problem med den första enheten