Para ihop en Bluetooth-aktiverad enhet med SoundTouch-appen

Gäller:

mer...

Om SoundTouch-systemet stöder Bluetooth kommer du enkelt åt musik trådlöst från Bluetooth-enheter som smarttelefoner och surfplattor.

Innan du börjar

• Kontrollera att SoundTouch-systemet stöder Bluetooth. Se SoundTouch-system med Bluetooth-anslutning
  • om du vill ha mer information
  • Om du inte redan har gjort det ställer du in ditt SoundTouch-konto med hjälp av SoundTouch-appen och installerar eventuella tillgängliga systemuppdateringar. Besök sidan för hämtning av programvara om du har problem med uppdateringar. Där finns länkar till uppdateringar av ditt system

Så här parar du ihop en Bluetooth-enhet:

Välj menyikonen (≡) i det övre vänstra hörnet i SoundTouch-appen
Obs! Om inte menyikonen (≡) syns på datorn eller surfplattan kanske sidomenyn redan är öppen

Välj Inställningar > Högtalarinställningar och välj SoundTouch-systemet för att öppna systeminformationsskärmen

Välj Bluetooth följt av Para ihop

Öppna inställningarna på Bluetooth-enheten som du vill para ihop och aktivera Bluetooth

I enhetens Bluetooth-inställningar väljer du SoundTouch-systemet i listan över tillgängliga Bluetooth-enheter (Obs! För att enheten ska hitta SoundTouch-systemet kanske du först måste välja Sök efter enheter eller Lägg till ny enhet)

När ihopparningen är klar kan du spela upp och streama musik från den Bluetooth-aktiverade enheten till SoundTouch-systemet