Para ihop en Bluetooth®-enhet

En Bluetooth-ljudenhet, t.ex. en smarttelefon eller dator, kan anslutas till högtalaren för ljuduppspelning. Så här parar du ihop en Bluetooth-enhet:

När högtalaren är påslagen trycker du på Bluetooth-knappen på högtalarens ovansida

Om ljusringen på högtalarens ovansida inte blinkar med ett blått sken, håller du Bluetooth-knappen intryckt tills ljusringen börjar blinka med ett blått sken

Gå till Settings (Inställningar) > Bluetooth på den enhet som ska paras ihop och aktivera Bluetooth

På enhetens Bluetooth-meny väljer du Add new device (Lägg till ny enhet) eller Search (Sök) (eller liknande) och väntar tills enheten upptäcker Bluetooth-enheter i närheten

I listan över Bluetooth-enheter som hittas, väljer du Bose Portable Home Speaker eller det namn du gav högtalaren när du anslöt den till ditt Wi-Fi-nätverk

När den är ansluten, lyser ljusringen med ett vitt sken och meddelar antingen namnet på den anslutna enheten (om röstmeddelanden är aktiverade) eller spelar upp en kort signal.

Högtalaren kommer ihåg de senaste åtta anslutna Bluetooth-enheterna. Om du vill återansluta automatiskt vid ett senare tillfälle kontrollerar du att Bluetooth är aktiverat på enheten och trycker på Bluetooth-knappen på högtalaren när den är påslagen.